info-info menarik !

Advertisement

Breaking

Saturday, June 23, 2018

'Nor more tudung after ramadhan?' - Lepas habis puasa, peminat tanya mana tudung Fazura?


Jika dilihat pelakon dan penyanyi jelita, Nur Fazura telah mengenakan hijab sepanjang bulan puasa yang lalu dengan menerima pelbagai pujian kerana tampil manis menutup aurat.
Menurut beberapa laporan akhbar tempatan juga, setiap tahun isteri kepada pelakon Fattah Amin itu mengekalkan imej berhijab pada bulan Ramadan.

Sudah tentu orang ramai terutama para peminatnya berharap pelakon filem Ayat-Ayat Cinta 2 itu dapat beristiqamah apatah lagi mempunyai keluarga mentua yang bertudung labuh.

Walau bagaimanapun, hajat peminat yang ingin melihat Fazura kekal berhijab tidak kesampaian apabila penyanyi lagu Bisa Apa itu memuat naik posting terbaharu di laman Instagram miliknya tanpa memakai tudung.


A post shared by Nur Fazura (@missfazura) on


Gambar tersebut dihujani dengan pelbagai komen yang rata-rata mempersoalkan mengenai pemakaian hijabnya serta menyatakan wanita berusia 34 tahun itu kelihatan lebih cantik sekiranya menutup aurat.Namun, Fazura tidak berdiam diri malah tampil memberikan kenyataan panjang lebar yang ikhlas jauh di sudut hatinya mengenai soal pemakaian hijab tersebut.


Perjalanan hidup saya berbeza…
Sumber : Nur Fazura via ohmymedia

No comments:

Post a Comment