info-info menarik !

Advertisement

Breaking

Friday, June 22, 2018

'No makcik bawang allowed' - Hangat bercinta, Amalina Bakri semakin terbuka tayang kekasih!


Bila tiba musim perayaan apatah lagi sambutan hari raya Aidilfitri bulan ini, laman internet menjadi meriah dengan gambar dan video bersama ahli keluarga, sanak saudara dan sahabat handai masing-masing.

Bagi yang jauh di perantauan, cukuplah sekadar sekeping dua untuk dikongsikan kepada para pengikut di laman media sosial dengan memakai busana raya untuk mewujudkan ‘mood’ kemeriahan tersebut.

Sama seperti Dr Amalina Che Bakri yang hanya memuat naik sekeping gambar ‘OOTD’ raya dan selebihnya gambar berdua dengan kekasih hati di laman Instagram miliknya. Wow semakin dilamun cinta nampaknya!


‘Simple but classy’

Baru-baru ini, pelajar cemerlang Sijil Pelajaran Malaysia 2004 itu telah menghadiri pesta akhir tahun yang diadakan pada setiap bulan Jun di Trinity College, University of Cambridge.
Tampil dengan rekaan dress moden, sudah tentu ruangan komen posting berkenaan mendapat pelbagai reaksi netizen yang rata-rata memuji beliau kelihatan ‘gorgeous’ dan ‘stunning’ di samping kekasih ‘mat salih’ tinggi lampai itu.Tidak kurang ada juga yang menyamakan pasangan berkenaan dengan pasangan diraja iaitu Putera Harry dan isterinya, Meghan Markle.


Putera Harry & Meghan ke ni?
Tapi rasa agak janggal pula sekiranya tiada komen yang berunsur kecaman dan kritikan apabila penampilan wanita berusia 30 tahun itu kelihatan seksi walaupun di bahagian dadanya memakai ‘skin colour’.

Rupa-rupanya komen ‘membawang’ akan di ‘block’ oleh Amalina dan dia tidak mengalu-alukan di ruangan posting miliknya.

Makcik bawang tidak dibenarkan!
Melepasss hajat makcik-makcik bawang nak tunjukkan tahap mulut puaka mereka kan! Tapi apa boleh buat, siapa la kita nak ‘judge’ orang lain.

Sumber : Amalina Bakri

No comments:

Post a Comment