info-info menarik !

Advertisement

Breaking

Friday, April 20, 2018

Setelah lama menhilang, king coco jadi bualan 'upload' gambar pegang anjing peliharaan?


Ayoooo! Nampaknya King Coco yang dah lama menyepi bikin panas lagi untuk dapat perhatian orang ramai! Kalau korang ingat, King Coco ni dulu dapat perhatian sebab cakap omputih acah macam mat saleh. Macam lah!

Instafemes yang dah kahwin dan menimang cahaya mata lelaki pada tahun lepas, kali ni buat kontroversi lagi lepas upload gambar yang dah menyentuh sensitiviti umat Islam di Instagram miliknya.


Upload gambar pegang anjing yang dikatakan haiwan peliharaan

Baru ni, ibu kepada Kyle Mateen (Matt) ini telah memuat naik gambar sedang memegang seekor anjing dengan kapsyen yang dipetik dari lagu Joe Flizzow iaitu Sampai Jadi. Bukan tu je, dia juga turut letak hashtag yang memberitahu itu anjing peliharaan anaknya, Matt.


Of course, kalau isu yang sensitif begini, pasti ramai yang akan memberikan respon kerana ternyata anjing merupakan haiwan yang haram untuk disentuh dan haram memelihara anjing sebagai binatang peliharaan.


Walau bagaimanapun, King Coco dah tutup ruangan komen untuk gambar tu. Obviously, dia tau gambar yang dia upload tu akan buat orang marah sebab salah. So, tak taulah kan apa motif sebenar dia memuat naik gambar macam tu.

Kalau nak terkenal, buatlah benda yang bermanfaat dan bukan dengan cara macam ni sampai melanggar hukum agama.

Sumber : lobakmerah

No comments:

Post a Comment