info-info menarik !

Advertisement

Breaking

Sunday, April 29, 2018

Rakam Filem Avengers di InstaStory, Ara Johari Teruk Dihentam Netizen!


Nama Ara Johari tak pernah lekang daripada mulut peminat. Mana taknya, sekarang ini memang susah sangat nak jumpa penyanyi yang ada suara tinggi macam dia. Bila dengar dia menyanyi, meremang bulu roma beb! Salute lah suara dia tu! Susah nak dengar apa-apa kontroversi pasal Ara ini, namun baru-baru ini kebanyakan peminat semuanya mengamuk sebab dia dengan beraninya rakam filem Avengers, seolah-olah jadi spoiler untuk yang tak tonton filem tu lagi. Aduhaiii!

Pada sesiapa yang ada follow instagram Ara ini, korang mesti tahu yang dia ada upload beberapa scene dekat InstaStory dia pasal filem Avengers ini. So for sure lah peminat-peminat Avengers semuanya mengamuk, sebab boleh dikatakan dia jadi spoiler untuk sesiapa yang tak tonton filem itu lagi. Apa yang buat keadaan makin panas bila Ara ini langsung tak mengaku kesalahan dia.


“Eleeh biarlah nak record pun, kalau taknak iolls jadi spoiler mohon skip je story iolls. Ig iolls kan, suka hati lah nak upload apa pun. Tak susah kan anak-anak? Kalau tak nak jadi spoiler, pergi lah tengok cepat. Motif sangat nak marah-marah ni”

Difahamkan Ara jugak anggap dengan upload scene dekat InstaStory dia itu antara cara-cara marketing untuk bagi filem itu lagi laku keras. Erkkk??! Namun menurut Mstar, baru-baru ini Ara ada tampil mohon maaf, namun dia susah nak terima teguran beberapa netizen yang gunakan kata-kata kesat dekat dia just sebab InstaStory dia tu.

“Saya tak kisah kalau nak tegur atau nasihat, tapi panggil saya anjing dan bodoh sampai melibatkan karier seni saya itu dah keterlaluan”

“Tegurlah cara baik, dan guna perkataan yang lebih sesuai”


Disebabkan InstaStory itu jugak, bukan netizen je yang mengamuk tau. Malah pihak GSC Cinemas pun turut bengang dengan tindakan Ara itu.

“Sakit hati tengok ada orang macam ni cuba nak merosakkan industri filem. Kecewa. Bayangkanlah, what if lain kali banyak filem tak masuk Malaysia. Sebab pembikin filem dah lost trust kat kitorang. How?”


Disebabkan kena berdas-das dengan netizen, Ara ambil keputusan untuk delete story yang dia dah update tuu.

Harap Ara atau sesiapa je takde lah repeat kesalahan yang sama eh… Kang filem-filem best tak keluar dah, korang jugak yang bising.

Sumber : Mstar

No comments:

Post a Comment