info-info menarik !

Advertisement

Breaking

Tuesday, January 23, 2018

Nak Minum Free, Wanita Ini Sanggup Berbogel!


SEBUAH kelab malam telah ditutup selepas beberapa wanita sanggup buka baju dan melondehkan seluar sehingga menampakkan pakaian dalam semata-mata untuk dapat minuman percuma.

Kejadian aneh yang berlaku di kelab Bellha di Argentina itu dirakamkan secara rahsia dan kini menjadi tular. Bagaimanapun tidak diketahui bilakah video itu dirakamkan.

Pemilik kelab itu dilaporkan mengharamkan pengunjungnya merakamkan aktiviti di dalam premis tersebut namun video rahsia yang tersebar itu memaparkan beberapa wanita berambut perang membuka baju mereka berhampiran bar.

Dalam pada itu, setiausaha pihak berkuasa tempatan, Valentin Bustillo berkata, kelab malam berkenaan ditutup kerana lesennya telah mati dan ia perlu diperbarui sebelum boleh dibuka semuka.

“Video yang dirakamkan oleh pengunjung kelab terbabit juga sudah sampai ke tangan kita. Walaupun tiada laporan secara rasmi dibuat, kami telah memulakan siasatan sendiri. Polis juga akan membantu,’’ kata Valentin.

Sementara itu media Argentina melaporkan wanita yang dirakamkan berbogel itu adalah bawah umur dan disebabkan keadaan tersebut, kelab malam itu berkemungkinan besar tidak akan dibenarkan beroperasi lagi.

Selain itu, laporan itu juga menyatakan bahawa amalan menawarkan minuman percuma kepada wanita dengan syarat mereka berbogel, memang telah diamalkan di negara itu.

Malah terdapat beberapa kes di mana wanita sanggup berbogel dan melakukan seks di depan orang ramai juga dilaporkan berlaku.

No comments:

Post a Comment