info-info menarik !

Advertisement

Breaking

Monday, November 27, 2017

Keluar Ke Pasaraya Tanpa Seurat Benang


Siapa yang dapat menyangkakan dengan hanya berbekalkan cat di badan, seorang wanita berjaya memperdayakan orang ramai dengan berjalan di sebuah pusat beli belah tanpa memakai sebarang pakaian.

Eksperimen ini merupakan idea seorang wanita yang dikenali sebagai Jen yang ingin menguji sama ada orang ramai akan sedar atau tidak bahawa sekiranya cat digunakan bagi menggantikan pakaian semasa berjalan-jalan di dalam pusat beli belah itu.

Bagi menjayakan eksperimen itu, Jen bersama anak perempuannya menggunakan tekniknya secara terperinci dengan menyapukan cat pada tubuh model yang bernama Maria Luciotti yang hanya memakai seluar dalamnya bagi mengaburi mata orang ramai. 

Setelah selesai, Maria kelihatan seperti memakai sehelai baju ketat berwarna hitam dan sehelai seluar ripped jeans.

Maria dan Jen kemudiannya menguji hasil seninya dengan berjalan-jalan di sebuah pusat membeli belah seperti seorang pelanggan biasa. Mungkin kerana jeansnya itu mengikut trend terkini, jadi ramai yang tidak menyedari tentang yang Maria sebenarnya tidak memakai sebarang pakaian.
Maria turut memakai sehelai selendang dan topi untuk kelihatan seperti dia memakai pakaian yang penuh.

Ternyata masih terdapat beberapa orang yang menyedarinya tetapi mengambil langkah dengan mengendahkan perkara itu. Namun apabila dia pergi ke sebuah kedai pakaian untuk mengukur saiz branya ,reaksi pekerja di situ amat mengejutkan. Mereka tidak menyedarinya sehingga menyentuh kulit Maria.


taikotai

No comments:

Post a Comment