info-info menarik !

Advertisement

Breaking

Tuesday, November 28, 2017

“Ini Air Mata Terakhir Untuk Lofattah” – Apa Maksud Sebenar Video IG Neelofa Ini?


Sebelum hashtag #fattzura muncul, rakyat Malaysia terlebih dahulu hangat memperkatakan #lofattah. Gandingan Neelofa dan Fattah Amin dalam drama Suri Hati Mr. Pilot itu begitu serasi sehingga ada peminat yang menyangka mereka benar-benar bercinta di alam nyata.

Malam semalam (27 November), impian peminat #lofattah ‘berkubur’ apabila Fattah Amin sah memperisterikan Fazura dalam satu majlis tertutup. Ruang komen Neelofa dipenuhi ucapan motivasi daripada peminat yang mendoakan kekuatan buatnya. Aik, dah kenapa?

Hanya video KLCC tapi komen…

Klik link untuk video:

A post shared by Noor Neelofa Mohd Noor (@neelofa) on
Walaupun hanya satu video ‘suci’ mengenai Bangunan Berkembar Petronas, pengikut Neelofa meninggalkan pelbagai komen supaya si cantik ini tabah dan bersabar. Ada kaitan ke? Rata-rata memberi kata-kata semangat dan mendoakan Lofa bertemu jodoh yang baik.

KLCC, valet parking dan #qalifmoden?Apa kaitan KLCC dengan ‘artis’ tu?Namun ramai juga yang merasakan komen ditinggalkan langsung tidak berkaitan pos dimuatnaik Lofa. Iyalah, langsung tiada berkaitan dengan sesiapa, alih-alih mereka membuat andaian sendiri mengenai ‘maksud’ sebenar Lofa. Pandai-pandai je!Kesian you dapat fans yang menampakkan you hadap dengan orang sanaAir mata terakhir untuk #lofattah

Sumber : Oh Bulan

No comments:

Post a Comment