IKLAN

"Dorang boleh bayangkan you luar dan dalam, ladies" - Gadis Bongkar Bagaimana Pervert Dapat Gambar Perempuan


Tak dapat dinafikan, teknologi zaman sekarang terlalu canggih sehinggakan wujudnya kamera istimewa yang sesuai untuk digunakan secara tersembunyi. 

Tetapi, ada mereka yang tidak bertanggungjawab menggunakan kamera tersebut dengan perkara yang tidak sepatutnya.

“Cakap pasal pervert, I rasa macam I nak reveal something yang perempuan kat luar sana tak tahu dan lepas ni korang mungkin tak nak pakai seksi dah”

Baru-baru ini, tular satu perkongsian oleh seorang gadis di laman Twitter, di mana dia membongkarkan rahsia bagaimana pervert mengambil gambar wanita secara tersembunyi.



Menurutnya, terdapat satu forum yang dirahsiakan namanya, di mana forum tersebut fungsinya adalah untuk berkongsikan gambar wanita yang berjaya diambil dengan menggunakan spy camera

Euwww!


Spy Camera tersebut adalah bersaiz sangat kecil dan sukar untuk dilihat dan ia menggunakan bluetooth.


Golongan pervert ini selalunya menyelitkan kamera tersebut pada kasut atau beg mereka. Sanggup selit kat mana-mana asalkan dapat eh!

Semestinya, forum itu sangat menjijikkan, kerana mereka berkongsikan gambar yang seolah-olah boleh menaikkan nafsu mereka.










Jaga-jaga! Wanita yang bertudung pun turut menjadi mangsa mereka. Ceittt!


Gadis ini juga turut berpesan,

“Jangan keluar sorang kat tempat sunyi. Kalau you sorang pun, pergi kat tempat yang ada crowd, just don’t be alone. Especially yang tak ada martial arts

“I tak nak blame the gender dalam hal ini sebab I tahu tak semua macam tu. Just yang ada otak jenis horny 24 jam ni je patut dipersalahkan”

Bahayanya.. Dorang ni sanggup je buat apa-apa, asalkan dapat apa yang dorang nak. Ladies, hati-hati ya!

sumber : Алиша
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment