(Video) Pegawai Pengiring Dato Seri Najib Hampir Jatuh Kena 'Tolak' Dengan Krew Formula 1 Ferrari Di Litar Sepang - maitengoklah!

IKLAN

(Video) Pegawai Pengiring Dato Seri Najib Hampir Jatuh Kena 'Tolak' Dengan Krew Formula 1 Ferrari Di Litar Sepang


Sejak semalam tular di laman sosial sebuah video sebuah kejadian yang menjadi bualan ramai netizen di mana ianya berlaku semasa berlangsungnya perlawanan Formula 1 di litar Antarabangsa Sepang.

Video yang tersebar itu menunjukkan kelibat Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dan beberapa pegawai pengiringnya melalui sekitar kawasan perlumbaan, kemungkinan Pit Stop.

Semasa melalui kawasan itu, dilihat seorang krew pasukan Scuderia Ferrari telah bertindak menolak pegawai ke tepi apabila sebuah kereta mereka sedang ditolak memasuki kawasan berkenaan.

Lelaki itu sebenarnya cuba mengelakkan para pegawai itu dari dilanggar kereta Formula 1 tersebut, caranya mungkin dilihat agak kasar, tetapi mungkin kerana tidak mahu berlaku sebarang kecederaan kepada orang sekitar kawasan berkenaan.Scuderia Ferrari merupakan pasukan utama dalam dunia Formula 1 di mana jentera mereka dipandu oleh Sebastian VETTEL dan Kimi RAIKKONNEN.

Apa pun krew tu tolak sebab dia tak mahu kejadian tidak diingini terjadi.

sumber : Siakapkeli
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment