info-info menarik !

Advertisement

Breaking

Monday, October 2, 2017

“Ustazah Kata Untuk Dapatkan Baby Saya Kena Pakai ‘Panties’ Muslimah Terpakai,” Peniaga Kantoikan Lelaki Gila Seks Menyamar Wanita


Di dalam dunia perniagaan atas talian ini, macam-macam kita dengar, kisah karenah penjual dan pelanggan yang bermacam-macam perangai, ada seller menipu, ada pelanggan menipu.

Disebalik kisah negatif itu sebenarnya ramai penjual yang betul-betul ikhlas menjalankan perniagaan, tapi ada segelintir yang cuba mengambil kesempatan dan sekali gus memberi kesan kepada peniaga atas talian.

Namun, itu bukanlah isu yang nak admin kongsikan, kali ini admin mendapat satu kiriman dari inbox, kisah seorang peniaga muslimah berhijab yang berurusan dengan seorang pelanggan Facebooknya yang menggunakan akaun bernama seorang wanita.

Apa yang mengejutkan beliau, pada mulanya ingat ‘wanita’ berkenaan mahu membeli jubahnya, tapi lain pula yang diminta mahu dibeli.

Jom kita baca,

salam admin…tolong hide profil saya..mintak tolong sangat min viralkan message orang gile ni
supaya wanita2 diluar sane lebih berhati2 dengan orang yang xdikenali..takut jadi macam saya..
ingatkan serius buyer nk beli baju..eh makin melalut pula cakapnye..
mintak tolong ya min..trima kasih
Rupanya fake account, lelaki gila seks berlakon jadi wanita semata-mata mahukan pakaian dalam wanita untuk dijadikan pemuas nafsu, siap guna nama ustazah lagi untuk buat kerja jahat dia.

Hati-hati semua wanita di luar sana. - siakapkeli

No comments:

Post a Comment