info-info menarik !

Advertisement

Breaking

Sunday, October 29, 2017

Demi Kekasih, Lelaki Ini Curi Seluar Dalam Wanita Lain Untuk Dihadiahkan Kepadanya!


Kalau selama ini kita dengar orang curi seluar dalam kan. Ha pernah tahu tak sebab musabab mengapa mereka mencuri seluar dalam wanita? Mungkin sebab ketagih dengan seluar dalam wanita, ada yang untuk puaskan nafsu tapi kali ini, yang baru terjadi, lain macam pulak sebab dia …


Seorang lelaki warga Thailand telah ditangkap kerana mencuri seluar dalam wanita yang dijemur diluar berdekatan hospital daerah Udon Thani. Narin Praserkaew, 38, ditahan pengawal ketika dia sedang memegang empat helai celana dalam salah satu pesakit di hospital berkenaan.

Suspek dikatakan dua bulan sebelum ini pernah bekerja di sebuah stesen kini hidup melarat dan pernah beberapa kali meminta makanan di rumah sakit. Namun, nasibnya kini berubah ketika melihat gantungan celana dalam berbagai warna di ampaian sekaligus mengingatkan pada kekasih hatinya yang berbangsa Laos.

Dia menyatakan seluar dalam wanitanya itu berlubang dan sanggup mencuri beberapa pakaian dalam untuk diberikan pada kekasih hatinya agar wanita yang dicintai itu memakain cantik dalam pakaian.


“Saya mencurinya untuk kekasih saya. Seluar dalamnya ada lubang di bahagian punggung, “kata Narin pada pihak Thailand polis.

Narin juga bersumpah bahawa dia tidak mempunyai niat untuk melakukan perkara jijik dengan pakaian dalam yang dicuri dan menegaskan belum pernah dilakukan sebelum ini. Aduhmahh, korang jangan macam macam eh nak buat macamni. Haha.

sumber : gempak

No comments:

Post a Comment