info-info menarik !

Advertisement

Breaking

Tuesday, September 19, 2017

Noor Nabila Meroyan Netizen Pertikai Fesyen Seluar Koyak Hajjah Neelofa


Percutian Neelofa bersama adik-beradiknya yang lain ternyata menarik ramai mata yang turut sama mahu melihat keindahan alam di mana mereka pergi. Namun baru-baru ini, cara pemakaian Neelofa menjadi perdebatan di laman sosial sehingga membuatkan kakaknya, Noor Nabila mempertahankan Neelofa.

Melalui gambar yang dikongsikan, Neelofa memakai seluar jeans yang koyak di bahagian lutut. Perkara tersebut pastinya mengundang mulut-mulut pengguna laman sosial yang sakit mata melihatkan perkara itu sehingga ada yang meninggalkan komen berunsur kecaman mahu pun nasihat.

Malah lebih menarik lagi, apabila Nabila turut melihat akaun yang meninggalkan komen kecaman kepadanya – nampaknyaa individu terbabit juga terlalu merasakan diri terlalu bagus sehingga terlupa untuk membetulkan diri sendiri mungkin.Apa yang dibongkarkan oleh Nabila sebenarnya sering kali berlaku dan kesan komen sebegini biasanya berlaku bila individu terbabit menjadi perhatian di laman sosial. Tidak salah untuk menegur, tapi lebih baik tegur secara berhemah di ruangan private message. Mahu tunjuk bagus sangat, kena cermin diri dulu.

Sementara itu, sebelum ini Che Ta turut pernah berhadapan dengan situasi fesyen seluar koyak sebegini dan jika diteliti kini, jika ada Che Ta kenakan gaya sedemikian, pasti ada legging yang dipakainya. Tapi tidak perlulah Che Ta nyatakan kepada orang ramai apa yang dipakainya ketika itu, bukan?

sumber : rotikaya

No comments:

Post a Comment