IKLAN

Menari Ghairah Tayang Sana Sini, Natasha Elyzza Kena Carut Dengan Tiz Zaqyah


Masih belum reda kontroversi mengenai dua aktres hangat, Fathia Latiff dan Natasha yang viral di media sosial, sehinggakan kedua-dua mereka dikecam teruk oleh pengguna laman sosial.

Oleh itu keduanya bertindak menutup ruangan komen di akaun Instagram masing-masing.

Terdahulu, Natasha turut terkilan dengan siapa yang merakam semula video di Bigo Live miliknya dan memuatnaik di Youtube sehingga berita ini menjadi besar.

Menariknya, pelakon Tiz Zaqyah juga sempat memberi maklum balas mengenai kenyataan Natasha yang kelihatan seperti tidak mengakui salah sendiri merekod aksi di dalam video tersebut.
Menerusi ruangan ‘IG Story’ di akaun media sosial Instagram milik Tiz, dia juga telah menulis nama pendatang baru itu di mesej tersebut.

“Dear Natashaelyzza, awak boleh buat apa sahaja yang awak nak buat tetapi perlu ke awak rakam secara ‘live’? Nak tunjuk kepada satu dunia?

“Sekarang tengok, siapa yang dipersalahkan? Fikir. Terima kasih,” tulisnya kepada Natasha.

Namun, di Instagram milik Natasha dia sempat memohon maaf atas kesalahannya. Dia juga meminta peluang untuk perbaiki dirinya.


“I’m sorry for what i did. It was stupid, and i learn from my mistake. Tasha mengaku tasha dah conteng arang dekat muka ramai orang. Sejujurnya tak semua orang tahu cerita sebenar.”

“Tapi still, silap tasha buka bigo tu. tasha minta maaf sgt sgt. Tasha tahu ramai orang marah tasha, tapi sejujurnya tasha harap orang semua dapat maafkan tasha dan bg peluang utk tasha baiki diri tasha.”

Bagaimanapun, di Instagram Fathia, netizen turut menyalahkan pelakon Ariana Rose itu kerana dia sendiri menayangkan asetnya walaupun Natasha cuba menutupnya. Rata-rata komen yang ditinggalkan mengkritik Fathia.

Namun masih ada peminat yang menasihati Fathia secara baik dan turut mendoakan agar pelakon ini sentiasa kuat.


Apa pun, semoga dua pelakon ini diberi peluang untuk berubah. Semoga Fathia dan Natasha kekal tabah dan kuat untuk menghadapi dugaan yang mendatang.


sumber : mediahiburan
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment