info-info menarik !

Advertisement

Breaking

Wednesday, August 2, 2017

"Lu Langgar Aliff Aziz, Maknanya Lu Langgar Gua" - Nick Mickhail Sound Zed Zaidi


Alamak tak habis lagi rupanya kes Aliff Aziz ni. Hebat betul penangan kontroversi pelakon dari Singapura itu. Bukan saja penyanyi dan pelakon Alif Satar terpalit sama, malah insan biasa pun menjadi mangsa keadaan selepas kes Aliff Aziz ini. 

Baru-baru ini juga sebuah video Zed Zaidi yang memberi amaran kepada Aliff Aziz sekiranya dia membuat hal sekali lagi, Zed Zaidi akan mencari serta membuat laporan ke pihak imigresen.

Terbaru, seorang personaliti TV Singapura, Nick Mikhail membalas pandangan pedas Zed Zaidi tersebut dalam satu video yang dimuat naik olehnya. 

Zed Zaidi mahu cari Aliff Aziz.. Wow," tulisnya di akaun Facebooknya.

Menerusi video itu, Nick kelihatan sangat emosi dengan pandangan 'The Great Zed Zaidi' selaku Presiden Persatuan Seniman Malaysia yang disifatkannya cuba 'mematikan' artis-artis Singapura.


"Ini masalah rumah tangga, biarlah mereka selesaikannya sendiri.

"Bro, perlu ke aku bagitahu berapa ramai artis lu (Malaysia) yang buat taik bila masuk Singapura?

"Berapa banyak artis lu yang kantoi dengan pasangan masing-masing? Apasal lu tak bersuara, tak hentam dia orang? Sebab Aliff artis dari Singapura!" katanya

"Sekarang gua cabar lu, kalau lu betul champion lu kasi dia 'keluar' la. Apa lagi lu mau sembang?

"Lu langgar Aliff Aziz bermakna lu langgar sama gua! Sekarang gua cabar lu cari gua,"

Nick dan Zed Zaidi pernah berlakon bersama-sama dalam filem Bicara Hati pada tahun 2004. Hebat betul penangan Aliff Aziz ni. Tapi masalah rumah tangga orang lain, orang lain pulak yang sibuk nak cari publisiti murahan.

No comments:

Post a Comment