info-info menarik !

Advertisement

Breaking

Tuesday, August 15, 2017

Lebih Baik Berzina Dengan Anak Sendiri Berbanding Anak Orang Lain - Ayahmod


Sudah banyak kali rakyat Malaysia digemparkan dengan kes haruan makan anak namun berita seorang bapa yang berzina anaknya hampir 600 kali adalah antara paling dahsyat sekali.

Namun, ada juga pihak yang dikatakan "menyokong" untuk berzina anak sendiri ini dan katanya lagi adalah lebih baik menghancurkan hidup anak sendiri berbanding anak orang lain!

Berikut adalah perkongsian dari lelaki tersebut yang rata-ratanya agak mengejutkan ramai warganet. Malah lelaki tersebut adalah seorang Melayu dan beragama Islam.Menerusi gambar-gambar yang dikongsi oleh lelaki tersebut, lelaki tersebut dilihat selalu menghadiri majlis-majlis ilmu serta memakai jubah dan bersongkok.

Lelaki ini juga berpegang dengan prinsip sekiranya musuh memberinya pilihan dia lebih rela berzina anaknya sendiri. Lihat saja jawapan yang diberikan oleh lelaki ini.Status lelaki tersebut kemudian menjadi viral di media sosial sehingga mendatangkan kemarahan warganet yang berang dengan kenyataan lelaki tersebut. Malah status laman Facebooknya itu dipenuhi dengan provokasi terhadap agama Islam.

Semoga pihak berwajib mengambil tindakan segera ke atas lelaki ini.

No comments:

Post a Comment