info-info menarik !

Advertisement

Breaking

Thursday, March 16, 2017

(GAMBAR & VIDEO) Wanita 23 Tahun ini kaut keuntungan RM20juta hasil penipuan tiket penerbangan murah


Siapa sangka, wanita ini sangat licik membuat penipuan Tiket Penerbangan Murah di Facebook, dengan mencari agen-agen yang berminat dan akhirnya, pelanggan ditipu dan terpaksa membayar sendiri tiket penerbangan balik ke Tanah Air.

Masyitah Zamri berusia 23 tahun ini, memiliki syarikat WorldTourScape Sdn. Bhd. baru baru ini menjadi viral setelah ramai ditipu dan ada diantara mereka 'Stranded' di lapangan terbang kerana tidak mendapat tikat untuk pulang ke Malaysia.

Kami lampirkan keratan surat khabar sebagai rujukan anda dan senarai agen-agen yang terlibat supaya anda tak tertipu dengan tawaran tiket penerbangan murah.Agen-agen dibawah WorldTourScape Sdn. Bhd.. 


FACEBOOK1. TRAVELLER DIARIES REISE2. NURULAIN RASHID3. NADIA NATASYA ZAKARIA4. FARAH WAHYU ZAMRI5. FAIZAL BIDIN6. SYA AIMI KHALID 7. KHAIRUL ANWAR JAAFAR8. AKASIA TRAVEL & TOURS SDN BHD9. SHA FYKA10. AISYAH SOFI11. KHAIRUL SYAFIQ12. TENGKU HADI13. HAFIEZ ASYRAFPAGES1. GEGAR TICKET2. TIKET MURAH BACKPACKERS.CO3. J TERBANG TRAVEL4. TIKET MURAH WORLDWIDE5. LUBOK TIKET MURAH6. PROMOTIKETDOTCOM7. TIKET FLIGHT DISKAUN

FB GROUP
1. TIKET FLIGHT
INSTAGRAM1. @gegar.ticket2. @traveller.diaries3. @ticketmurahbackpackers.co4. @j.terbangtravel5. @ndia.natasya6. @syaimi 7. @kaj_nfi8. @cheaptriptrios.my9. @triptravelbudget10. @aisyahsofi11. @thsyfq12. @graceairtix13. @sesuketravel14. @flymurah.my

Twitter
1. thesyfqNo comments:

Post a Comment