IKLAN

(VIDEO) Gambar Rumah Mewah Baru Milik Dato Aliff Syukri Terlajak Laris

Pengasas kosmetik popular, Dato Aliff Syukri Terlajak Laris ini berpindah ke rumah banglo yang baru.



Aliff Syukri juga telah dalam perancangan untuk menjual rumah banglo lamanya. Dengar-dengar seorang lagi usahawan kosmetik, Nur Sajat nak bei rumah banglo Aliff Syukri lama tu.

Beberapa hari yang lepas Aliff Syukri telah berkongsi satu gambaran rumah baru miliknya itu.

Memang terlajak mewah!!
loading...

Ini komen Aliff Syukri:

Rumah ini lah mimpi saya

Inyaallah ia bukan mimpi lagi...Impian utk mempunyai rumah 3tigkat berlokasi ditengah bandar daerah petaling jaya...ini telah saya simpan dan usahakan hampir 7tahun dengan pahit getirnya berniaga kosmetik bermula dipasar tani fama sek 13 shah alam dengan bermodalkan rm450 sahaja wujudlah dherbs

Dan alhamdulillah rumah ini hampir terlaksana..rumah ini dilengkakapi dengan parking basement,lif, rumah kucing, surau, pawagam, bilik beg tangan, bilik gym ,bilik kasut, golf dan lebih dr 30bilik .. Doakn impian saya tercapai

Vedio rumah 3d saya.. Next month saya upload yg real pulak ekk.. Siapa nak tngok???
Utk view vedio make up yg lebih padat sila ke youtube : tv terlajak laris mcm2 ada


Usaha tangga kejayaan. Kalau nak rumah macam ni kenalah berusaha gigih. Huhu Ini videonya:




Beberapa gambar:












sumber ; beritamemey
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment