info-info menarik !

Advertisement

Breaking

Tuesday, October 11, 2016

"Rela Diraba Untuk Berbulan Madu?"

JELIK dan memalukan. Seorang pengantin perempuan sanggup membenarkan tetamunya meraba payu daranya pada majlis perkahwinannya semata-mata bagi mengumpul wang untuk berbulan madu. Video mengenainya telah tersebar dan dikatakan berlaku di utara China.
loading...

Dalam klip tersebut, tetamu lelaki tidak melepaskan peluang untuk meraba payu daranya dan mereka terpaksa berbaris untuk berbuat demikian.
Selepas itu mereka menghulurkan wang kepadanya. Bukan sahaja lelaki, kaum wanita juga tidak melepaskan peluang untuk memegang payu dara pengantin wanita terbabit.
Bagaimanapun identiti wanita itu tidak diketahui dan mereka yang menonton video terbabit menyatakan video tersebut sebenarnya dirakamkan di Thailand.
Ia merupakan sebuah kelam malam kabaret dengan pengunjungnya adalah pelancong China. Apapun perbuatan perempuan itu memang memalukan dan menjijikkan.
Jika betul dia mahu mengumpul wang untuk berbulan madu, bukan itu caranya. Dan persoalan yang timbul, di manakah suaminya dan kenapa dia boleh membiarkan isterinya diperlakukan demikian?

No comments:

Post a Comment