info-info menarik !

Advertisement

Breaking

Tuesday, September 13, 2016

(VIDEO) Bau Busuk Dari Dalam Bra, Apa Yang Wanita Ini Temui Sangat Mengerikan.

Alea Menunjukkan Apa Yang Ditemuinya

Bra merupakan keperluan seharian paling penting bagi kaum wanita, namun begitu perlu di ingatkan bahawa keadaan bra juga perlu diperhatikan supaya tidak mengundang kesan buruk kepada si pemakai seperti mana yang telah di alami oleh seorang wanita yang bernama Alea.

Alea mengatakan bahawa terdapat sesuatu yang berbau busuk di sebalik bra yang dia gunakan sepanjang hari itu, perkara tersebut hanya diketahuinya selepas buah dadanya mengalami gatal-gatal seperti ruam walaupun bra yang di pakainya itu baru sahaja di cuci.

Oleh kerana perasaan ingin tahunya penyebab kepada gejala yang di alaminya, dia mengambil keputusan membuka bra yang memiliki span tebal yang di milikinya dan mengoyakkannya bagi mengetahui apa yang terkandung di sebalik bra miliknya.

Akan tetapi apa yang di temuinya sesuatu yang amat mengejutkan, Alea menemui sejenis Gel atau bahan-bahan yang di selitkan di dalam span bra tersebut sebagai tujuan bagi melancarkan peredaran darah di sekitar payudara dan apa yang lebih mengejutkan adalah apabila Alea turut menemui beberapa ekor ulat sampah yang turut bersarang di dalam gel branya itu.

Bagaimanapun Alea sempat mengongsikan kejadian yang menimpanya itu di laman media sosial, dia telah menceritakan perkara yang di alaminya itu terjadi adalah akibat daripada cara pencucian bra yang tidak betul serta pengeringan yang tidak sempurna.

Alea telah mengingatkan kepada semua kaum wanita supaya menggunakan cara yang betul untuk mencuci bra mereka serta tidak mencuci bra dengan cara melipat bra tersebut kerana boleh menyebabkan cup bra menjadi bocor dan mengakibatkan bahan gel bra tersebut menjadi rosak.

sumber : wartawanjalanan

No comments:

Post a Comment