IKLAN

"Hang masuk set aku nak jumpa hang" - Sharnaaz Ahmad "Basuh" Pelakon Baru Ini...



Pelakon yang cukup popular dengan luahan emosinya iaitu Sharnaaz Ahmad kini sekali lagi mencuri perhatian ramai.

Kali ini, pelakon hebat ini telah memarahi seorang pelakon baru yang dikatakan mula buat perangai "diva" nya.

Sharnaaz Ahmad telah memberi 'pesanan' kepada pelakon tersebut supaya menjaga perangainya dan hendaklah menghormati orang lain.

Ini kenyataan panas Sharnaaz:

Amacam hensem tak abag?? Hehe.. Ok ni sotong nak story sikit.. Baru baru ni abg otong dikejutkan dgn perangai budak pelakon baru nak up konon shemmpoii diva .. 

Abg nak pesan sikit lah.. Nak masuk set org, kena hormat org, kena jaga peradaban, jaga calltime and jangan buat kepala bana ko tu macam ko tu dah menang pat belas ribu award.. Ni set awak sangat nakal jadi kacau bilau sebab ko hanat.. 

Takpa.. Hang masuk set aku nak jumpa hang.. Abg otong bukan apa jangan sampai abg otong kicapkan muka hang yg encem tu satgi jilake badan.. Ingat ye budak baru ni, banyak dah rakan rakan seafood abg dah berbunyi pasal ko ni.. 

Kalau rasa diri tu shemmmmmpoi, buktikan dgn disiplin yg tinggi macam @fashasandha dan @aydajebat bukan macam @sharnaazahmad .. Eh tu aku..!!! Jaga jaga cik salmah, abg otong tunggu di lokasi dgn penuh harapan.. 

Selamat malam.


Apa yang disampaikan Sharnaaz Ahmad tu memang ada betulnya dan mendapat sokongan dari para followernya.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment