info-info menarik !

Advertisement

Breaking

Friday, September 23, 2016

Beg Lambat Sampai, Rozita Che Wan Bengang Dengan MAS. Korang Tengok Apa Reaksi Netizen..


Hasrat Che Ta untuk menghadiri sebuah majlis makan malam di Kota Kinabalu, Sabah terbantut dan terpaksa dibatalkan pada saat akhir kerana beg yang berisi pakaian untuk majlis makan malam tersebut tercicir di Lapangan Terbang KLIA.
Tidak dapat menahan rasa bengangnya lagi, Che Ta menerusi akaun Instagramnya memuat naik sebuah video yang meluahkan rasa kecewanya terhadap pengurusan pihak MAS.
Berikut adalah video yang dimuat naik oleh Che Ta :-
Ada yang bersimpati dengan nasib yang menimpa Che Ta, namun masih ada sesetengah netizen yang mengecam beliau.
Mereka berpendapat, tiada gunanya untuk Che Ta viralkan perkara berkenaan di media sosial dan lebih elok untuk membuat aduan di saluran yang betul.
Malah, ada yang berkata ia masalah kecil buat Che Ta kerana beliau boleh sahaja membeli pakaian lain.
Walaubagaimanapun, masih ada yang menyokong tindakan Che Ta itu. Dengan video berkenaan ia mungkin akan “membuka” lagi mata pihak pengurusan MAS agar tidak cuai di masa hadapan.
Kalau kita berada di tempat Che Ta, tentu kita juga akan sakit hati bukan? Tidak salah Che Ta merasa kecewa begitu. Dalam keadaan kelam kabut mencari beg yang hilang, kadang-kadang kita tidak mampu untuk berfikir dengan baik dan membuat aduan di saluran yang betul. Mungkin juga ada benda berharga lain didalam beg berkenaan, siapa yang tahu bukan?

No comments:

Post a Comment