info-info menarik !

Advertisement

Breaking

Wednesday, September 28, 2016

Bacaan Dewasa : Cara Merangsang Wanita Supaya Mudah Klimaks


Pergerakan Pertama
Membelai kepala wanita sehingga menuju ke kening, pipi dan leher. Gunakan jari telunjuk menyentuh bahagian belakang wanita. Ini mampu membuat rangsangan peringkat pertama.
Pergerakan Kedua
Mulakan mengucup  wajahnya bermula dari kening hingga ke hidung. Kemudian, mencium bibirnya dengan penuh perasaan.
Pergerakan Ketiga
Menggunakan bahagian hujung lidah merangsang ke kawasan telinga, belakang cuping dan terus ke leher wanita. Lakukan beberapa pergerakan mengunakan lidah di bahagian-bahagian leher dan jangan keterlaluan. Masa ini anda akan lihat reaksi wanita yang terangsang.
Pergerakan Keempat
Turunkan ciuman ke bahagian dadanya dan gunakan hujung lidah merangsang bahagian-bahagian puting dan sekitar payu dara wanita. Lakukan pada kedua-dua bahagian payu daranya. Ulang beberapa gerakan menggunakan hujung lidah ke bahagian sekitar puting payu dara wanita. Anda akan melihat ada perubahan pada struktur puting payu dara. Ini menunjukkan wanita telah terangsang. Amalkan beberapa minit dengan lembut.
Pergerakan Kelima
Gunakan hujung lidah anda dan turunkan ke bahagian perut. Lakukan gerakan dengan hujung lidah ke bahagian pusat wanita. Amalkan beberapa kali untuk member kenikmatan kepada wanita dan jangan tergesa-gesa.
Pergerakan Keenam
Gunakan hujung lidah anda dan mula menyentuh bahagian peha wanita sambil tangan anda mula bergerak mengusik perlahan-lahan bahagian luar vagina dan bulu-bulu pada kemaluan wanita. Amalkan beberapa kali dan ia akan melonjakkan rangsang kepada wanita.
Pergerakan ketujuh
Pada gerakan ini adalah bertujuan mengeluarkan air mani wanita. Pertama sekali gunakan lidah anda dan masukan ke bahagian dalam kemaluan wanita. Kemudian, gunakan hujung lidah mula mengusap bahagian klitoris wanita dengan perlahan-lahan. Anda juga perlu menggunakan bibir anda ke bahagian sensitive wanita beberapa kali disamping lidah anda pula digunakan untuk menjilat bahagian klitoris. Pada masa ini, sudah pasti wanita akan mengeluarkan air maninya. Lakukan dengan lembut dan mengikut naluri anda.
Bacaan Dewasa : Khas untuk pasangan suami isteri sahaja
sumber : encikshino

No comments:

Post a Comment