info-info menarik !

Advertisement

Breaking

Friday, August 26, 2016

LELAKI TERKEJUT "PROJEK" DENGAN MAKNYAH... SEKALI MAK NYAH DAAAA...


GARA-GARA bosan dengan sikap teman lelakinya yang mabuk ketika bercuti di Thailand, seorang wanita mendapat idea bernas bagi ‘membalas dendam’ dan memberi kesedaran kepada kekasihnya itu mengenai erti sebenar ‘percutian’.
Memetik laporan Mail Online, bagi merealisasikan ‘dendam’ tersebut, wanita itu, Lenka telah meminta pertolongan mak nyah Thailand bagi memerangkap teman lelakinya dan membuatkan lelaki itu terfikir bahawa dia telah melakukan seks dengan transgender itu.
Menurut laporan tersebut, Lenka menjelaskan bahawa teman lelakinya, Cenek telah mabuk dan tertidur di hotel mereka berdekatan dengan Jalan Khaosan.
Rakaman video ‘prank’ tersebut telah telah dimuat naik di laman Youtube dengan kapsyen:
“Ia adalah malam terakhir kami di Bangkok dan Cenek telah mabuk dan tertidur. Saya bosan, jadi saya pergi ke Jalan Khaosan berhadapan dengan hotel kami dan sama melihat ramai mak nyah... saya mendapat satu idea.”
Menerusi rakaman tersebut, Cenek yang baharu bangun dari tidur kelihatan begitu terkejut dan tidak percaya bahawa di sisinya adalah seorang mak nyah, dan bukannya teman wanitanya.
Cenek yang hanya memakai seluar dalam berkali-kali menutup muka, seolah sukar mempercayai bahawa dia telah ‘meniduri’ mak nyah itu, sambil berkata:
“Kamu bukan Lenka (teman wanita). Kamu bukan teman wanita saya. Tidak, tidak, Lenka, dimana kamu?.”
Kedengaran mak nyah itu menjawab; “Saya tidak tahu (Lenka), hanya saya di sini, dan kita melakukan (seks),” sambil menunjukkan kondom, yang kononnya digunakan oleh Cenek ketika melakukan seks bersama mak nyah itu.
Cenek ternyata tidak dapat menerima hakikat tersebut apabila dilihat berkali-kali menutup muka, sebelum menarik mak nyah itu keluar dari bilik tidurnya.
Lenka, yang bersembunyi di sebalik almari bagi melihat reaksi teman lelakinya itu ternyata tidak dapat menahan ketawa.
Dia kemudiannya keluar dan Cenek dilihat tersenyum selepas menyedari bahawa dia telah dipermainkan.
Bagaimanapun, semakan di laman Youtube mendapati video tersebut telah di muat naik pada Februari tahun lalu menerusi akaun ViralBrothers dan ditonton lebih 19 juta kali.

No comments:

Post a Comment