IKLAN

SUAMI KANTOI CUBA MESEJ ISTERI ORANG, RUPANYA ISTERI SENDIRI

KANTOI! Disangka Text Dengan Random Stranger, Rupa-Rupanya…
KANTOI! Disangka Text Dengan Random Stranger, Rupa-Rupanya…
Orang kata, “cakap siang pandang-pandang, cakap malam dengar-dengar.” Rasanya peribahasa ni sesuai betul kalau dijadikan peringatan untuk orang zaman sekarang ni, tak kisahlah untuk percakapan secara lisan atau bertulis macam dalam mesej, WhatsApp, WeChat dan seangkatan dengannya.
Al-kisahnya lelaki ni saja-saja mesej dengan random people. Nak pulak orang kat sana tu macam ‘pancing’ je cakap tengah bosan, so apa lagi, ulat bulu pun naik daunlah. Tapi apa sebenarnya yang diorang bualkan sampai kantoi dengan isteri lelaki tu?

MULA-MULA TRY USHAR PEREMPUAN TU DAH KAHWIN KE BELUM…

OH! SUAMI TENGAH OUTSTATION…

LINE CLEAR! SO MASUK JARUMLAH…


“AKU NI BINI KAU!”

Amik kau! Tulah, siapa suruh gatal sangat. Kan free-free je kena panggil ‘setan’ dengan bini sendiri. KANTOI!
Sumber: Oh Bulan
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment