info-info menarik !

Advertisement

Breaking

Monday, February 1, 2016

PEDASS!! Komen Bekas Isteri Ke2 Salih Yaakob Dalam Isu Percerainnya

PEDASS!! Komen Bekas Isteri Ke2 Salih Yaakob Dalam Isu Percerainnya
PEDASS!! Komen Bekas Isteri Ke2 Salih Yaakob Dalam Isu Percerainnya
Bekas isteri kepada penyampai radio Sinar FM, Salih Yaccob, Nor Raha Hamad menafikan dakwaan yang mengaitkan punca perceraian mereka adalah disebabkan oleh orang ketiga atau majlis pertemuan semula (reunion).


Nor Raha yang merupakan isteri kedua kepada Salih itu mendakwa, rumah tangga yang dibinanya memang sudah lama goyah sejak tahun 2012 lagi.

Bagaimanapun hubungan mereka mampu bertahan seketika sebelum terlerai pada 1 September tahun lalu. Sungguhpun begitu, perkhabaran perpisahan mereka hanya didedahkan kepada umum baru-baru ini.

Salleh mengahwini Raha yang dikenalinya sewaktu membuat persembahan sebagai penari di Radio Televisyen Malaysia (RTM) pada tahun 1993.

'Dasar Lelaki Penipu !' - Bekas Isteri Nafi Tuduhan Salih Yaacob. Dedah Punca Sebenar Penceraian
"Kenapa Mesti MENIPU" - Bekas Isteri Nafi Tuduhan Salih Yaacob. Dedah Punca Sebenar Penceraian
KANTOI habis ! Mana Salih Yaacob nak letak muka ? Jangan beristeri 4 kalau rasa nak buat macam ni !

Punca penceraian Salih Yaacob dengan isteri kedua, Nor Raha Hamad, bukanlah disebabkan majlis reunion sekolah sebagaimana yang didakwa oleh Salih. Tetapi atas kegagalan Salih sebagai suami untuk berlaku adil, membisu selama dua bulan serta tidak balik langsung ke rumah... demikian kata Nor Raha sendiri. 

"Selepas saya luahkan hasrat untuk berpisah, dia terus mendiamkan diri selama dua bulan. Sepanjang tempoh itu juga, dia langsung tidak menghubungi saya untuk bertanyakan khabar. Malah saya juga tidak ada menerima apa-apa mesej atau WhatsApp daripadanya. 

"Dia juga langsung tak balik ke rumah ketika itu. Sehinggalah saya betul-betul rasakan sudah tiba masanya dan minta untuk dilepaskan, maka kami berpisah secara rasmi pada 1 September tahun lepas," ujar Nor Raha dipetik sebagai berkata. 

"Saya mula berjumpa dengan suami baru adalah selepas saya diceraikan... dan tiada kaitan dengan reunion mahupun kehadiran orang ketiga. 

"Saya memang tidak pernah ada hubungan dengan mana mana lelaki lain sepanjang bergelar isterinya. Soal berkawan dengan lelaki yang kini menjadi suami baharu saya, ia berlaku selepas saya sah bercerai," tambahnya menjelaskan cerita sebenar. 


No comments:

Post a Comment