info-info menarik !

Advertisement

Breaking

Monday, February 15, 2016

"KAK LONG TUNGGU KAU DEKAT PADANG MASYAR AMRAN FANS..." - IKON BELIA MALAYSIA


Berikutan sebuah posting yang dimuatnaik oleh laman Facebook parodi Amran Fans yang 'menyerang' anak perempuan Timbalan Perdana Menteri, Datuk Nurulhidayah Ahmad Zahid, nampaknya ikon Belia Negara berkenaan telah tampil 'membalas balik' kenyataan tersebut.

Menurut NurulHidayah melalui laman Instagramnya menyatakan walaupun tidak berkenalan di dunia, kita akan berkenalan di padang Mahsyar sambil memuatnaik keratan gambar status yang ditulis oleh page Amran Fans.

Berikut adalah kepsyen penuh yang ditulis beliau.

"Tiba2 rasa bangga. Glamour. Tapi tak nak riak la. Sebab? Bukan sahaja kat dunia orang cari, kat akhirat pun ramai yang akan cari sebab nak minta maaf. Alahaii.. 

Panas dik kat padang Masyar tu nanti. Takpa la. Kak Long tunggu jer korang cari Kak Long nanti (walaupun Kak Long tak berpayung emas sbb TAK RELA BERMADU ..ha ha ha ) --- ok..ok serious! Tak berkenalan kat dunia ni pun kelak kita akan berkenalan kat Padang Masyar (buat pencipta dan penyampai/penyebar fitnah) Seronok baca komen2 korang ni. Bagus. Sesuai dengan sel-sel otak yang tak berapa nak berhubung tu. Ha ha ha .. A very entertaining day for me."

Facebook Amran Fans sebelum ini bertanyakan adakah Ikon Belia Malaysia(NurulHidayah) yang memegang sijil Ijazah Sarjana Muda Komunikasi ni kerja call center, salesgirl, promoter, cashier Tesco, cashier giant, cashier NSK, cashier Speedmart 99, kedai bunga atau kedai makan.

Ia adalah susulan tindakan Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Zahid Hamidi yang mahu membawa masuk kira-kira 1.5 Juta pekerja asing Bangladesh ke negara ini. - SUMBER

No comments:

Post a Comment