IKLAN

Nikah Pakai Baju Sekolah Pun Boleh

Pertama kali tengok orang nikah pakai baju sekolah. Pakai baju sekolah pun boleh. Jimat dan simple je. Katanya pakai baju sekolah sebab ikut tema bercinta dari sekolah..gitulah ceritanya. Tak tahu lah cerita sebenarnya.

Sesuatu yang jarang dibuat orang dan tak ramai yang berani nak buat camni. Ye lah kan, pada kita okay je. Tetamu² mesti ada yang sok sek sok sek juga. Apapun respect pada pengantin ni yang buat majlis nikah dengan ringkas.


Sumber gambar dari facebook
Memang tema rare ni. Agak agak lepas ni ada yang buat tak?
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment