info-info menarik !

Advertisement

Breaking

Thursday, January 21, 2016

CEMBURU PUNCA ISTERI ZAIRIL SEBAR FOTO AKSI INTIM DYANA SOFYA DAN SUAMINYA


Nampaknya, kisah penyebaran gambar mesra dua ahli politik Melayu DAP iaitu Ahli Parlimen Bukit Bendera, Zairil Khir Johari dan bekas calon PRK Parlimen Teluk Intan, Dyana Sofya bagai dibawa angin lalu sebaik sahaja tersebar gambar dan video seks didakwa melibatkan penceramah terkenal, Ustaz Azhar Idrus,

Bagaimanapun, isu Zairil – Dyana kini kembali diperkatakan apabila muncul pula khabar terbaru kononnya, gambar mesra mereka berdua sebenarnya dimuat
naik oleh isteri Zairil yang dikenali sebagai Dahlia sendiri di laman sosial sebelum ia tersebar.Memetik blog azmyawangklanajaya, gambar itu dikatakan didedah oleh Dahlia kerana tidak tahan lagi dengan skandal sulit suaminya.

Gambar-gambar tersebut didakwa dirakamkan dalam satu majlis di sebuah hotel di Pulau Pinang di mana kedua-duanya dalam keadaan mabuk sebelum diserahkan kepada Dahlia.

Dahlia yang sakit hati, kemudiannya dikatakan telah memuatnaik gambar-gambar tersebut menggunakan Facebook Zairil dengan membuat ‘TAG’ kepada Dyana Sofya dan Dyana So.

Zairil yang mendapat tahu gambar-gambarnya bersama Dyana telah dimuatnaik ke akaun peribadinya lima minit kemudian, bertindak memadamkan gambar-gambar tersebut dengan harapan tiada sesiapa melihat dan mengesannya tetapi terlambat apabila ramai ‘kawan-kawan’ telah melihat gambar-gambar tersebut.

Menurut laman blog ini lagi, Dahlia dikatakan telah lama mengesyaki Zairil bermain kayu tiga dengan Dyana Sofya hinggakan, Lim Guan Eng meminta jasa baik bapanya, Lim Kit Siang untuk menjauhkan Dyana Sofya daripada Zairil.

Setelah kecoh, Lim Guan Eng dikatakan segera bertindak ‘untuk membetulkan keadaan’ di mana Dahlia dilaporkan telah dipujuk untuk bercuti ke luar negara bagi menenangkan perasaan sekali gus meredakan ketegangan.

Tindakan itu juga bagi mengelak dirinya daripada dikesan dan dihubungi oleh penggiat media sekaligus mendedahkan lebih banyak kisah di sebalik gambar-gambar tersebut.

Justeru tidak hairanlah, mengapa ikrar Zairil bahawa dia akan mengambil tindakan undang-undang terhadap orang yang menyebarkan gambar-gambar intimnya bersama-sama Dyana Sofya, hanya tinggal ikrar dan gertakan.

Sedangkan pada masa sama, tiada keberanian ditunjukkan untuk mengotakan ikrar dan gertakannya itu, terang blog itu lagi.


Sumber : Mynewshub

No comments:

Post a Comment